Over Rijschool Go

Benieuwd wie er achter Rijschool Go zit en wat onze rijschool beweegt om rijles te geven? Lees er alles over op deze pagina!

Over Rijschool Go

Rijschool Go is een rijschool met grote ambities. Ons doel is om jou zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Daarbij houden we rekening met jouw rijervaring en tempo.

Elke leerling is uniek!

Je krijgt altijd les van een vaste rij instructeur. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen jou en je instructeur, zodat je het maximale uit elke rijles kan halen.

Wij bieden ook zekerheid doordat je bij ons examengarantie hebt. Dit houdt in dat wanneer je het examen niet haalt wij jouw eerste herexamen betalen.

Jij staat centraal

Bij ons sta jij centraal!

We vinden het belangrijk om aan te sluiten op jouw behoefte. Dit betekent dat we tijdens de proefles kijken naar welk pakket het beste bij jou past en dat we je altijd advies op maat geven.

We houden ook rekening met je schema. Je kan bij ons van maandag tot en met vrijdag rijlessen volgen, van ’s ochtends vroeg tot acht uur in de avond.

Mochten deze tijden niet uitkomen dan kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden.

Wij kunnen je op elke gewenste locatie ophalen en afzetten. Daarmee houden we rekening met jouw agenda en is het goed te combineren met bijvoorbeeld je werk of studie. 

Gecertificeerd faalangsttrainer

Elke kandidaat is uniek! Heb je faalangst, ADHD of ADD, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Rijschool Go beschikt over speciaal opgeleide en gecertificeerde rij-instructeurs, die hier adequaat mee weten om te gaan. Wij doen ons uiterst best om in te spelen op jouw situatie.

Direct beginnen met lessen? Klik hier om contact op te nemen.

Voordelen van Rijschool Go

  • Jij staat centraal
  • Kies je eigen start- en eindpunt
  • Gratis proefles waarbij we je advies op maat geven
  • Altijd dezelfde instructeur

Rijles plannen

0

Start typing and press Enter to search