Rijles plannen

Snel een reactie via WhatsApp? 085 – 06 03 301

Snel je rijbewijs halen?

Hoog slagingspercentage: 89%

Het aanbod eindigt in:

Uren
Minuten
Seconden

Wij nemen via WhatsApp contact met je op om een afspraak in te plannen

Gratis proefles

Meld je nu aan voor een vrijblijvende en 100% gratis proefles in Den Haag.

Direct starten vanaf 16,5 jaar

Lokale instructeur bij jou in de buurt

Altijd dezelfde ervaren rij-instructeur

Professionele rij-instructeurs

Voordelen bij Rijschool Go:

Vraag een gratis proefles aan, dit kan via het formulier hierboven. De instructeur kan je overal in Den Haag (en omgeving) ophalen; school, station, thuis… Wat jij wilt!


De proefles is altijd gratis en verplicht je tot niets! Of je nu wel of niet voor Rijschool Go kiest, de proefles is en blijft altijd gratis.

Over ons

Ervaren rij-instructeur

Je krijgt les van een ervaren rij-instructeur. De lessen worden gegeven door dezelfde instructeur die actief is bij jou in de buurt.

Met een slagingspercentage van 82% bij het eerste examen hebben wij het hoogste slagingspercentage van Den Haag.

Slagingspercentage

Op tijd beginnen met rijlessen! Bij ons kun je vanaf 16,5 jaar al beginnen met lessen en op je 17de verjaardag je rijbewijs halen.

Beginnen vanaf 16,5

Ivonne Manooij

In 1 keer geslaagd bij Rijschool Go

Dion de Keuning

In 10 dagen geslaagd bij Rijschool Go

Elise Schouten

In één keer geslaagd bij Rijschool Go

Met een slagingspercentage van 89% op het eerste examen de hoogste van Den Haag. Bekijk hieronder 3 foto's van recent geslaagden bij Rijschool Go.

Geslaagden

Supersnel je rijbewijs!

Het aanbod

Over dit tijdelijke aanbod:

Het Go Fast pakket is tijdelijk in prijs verlaagd. Dit pakket is populair onder de leerlingen.


Als je wilt kun je het Go Fast pakket afronden in 10 dagen waardoor je snel je rijbewijs kunt halen. Doe je er liever wat langer over? Geen enkel probleem, ook dat is mogelijk.

Go Fast

€1157,- € 960,-

21 uur praktijkles

Gratis theorie cursus 1 dag t.w.v. €125.-

Gratis proefles

CBR praktijkexamen

(Rijbewijs in 10 dagen)

Aanmelden
Uren
Minuten
Seconden

Slagingspercentage

Wil je zoveel mogelijk zekerheid dat je bij het eerste examen slaagt? Kies voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Wij hebben afgelopen kwartaal 348 examens afgerond, met een slagingspercentage van 89%.

Reviews

4,7 op 5 bij Google Reviews

Marjet Lijfering

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij duidelijke instructies en geduld! Erg prettige rij-instructeur! Erg flexibel en met halen en brengen op verschillende locaties. Serieus werken aan vaardigheden en daarnaast niet onbelangrijk dat het altijd gezellig was! Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

Mijn rijbewijs heb ik in één keer gehaald! Dit kwam voor een groot deel door de duidelijke uitleg en het vertrouwen dat mijn rij-instructeur altijd gaf. Ik ging met plezier naar de les en voelde me erg op mijn gemak. Het was altijd gezellig! Ik vond het ook heel fijn dat ik vaak ingepland kon worden, waardoor ik snel en met goed resultaat mijn rijbewijs kon halen. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

Dione Hoekstra

Veelgestelde vragen

1. Kan ik meerdere rijlessen per week volgen?

Jazeker. Je kan meerdere lessen per dag en week afspreken. Zo leer je sneller autorijden. Je kan bij ons al binnen 10 dagen je rijbewijs halen.

2. Hoe ziet een proefles er bij jou uit?

Tijdens de proefles kan je alvast kennis maken met jouw rij-instructeur. De instructeur zal jou opbouwend gaan testen om te kijken hoe je met verschillende situaties omgaat. Superleuk natuurlijk! Op basis van de proefles krijg je van de instructeur een advies over het aantal lessen dat je nodig zal hebben. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En oh ja, een proefles is volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Handig toch?

3. In wat voor auto krijg ik les? En kan ik in deze auto ook mijn examen afleggen?

Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo. Uiteraard kan je ook in deze auto je examen afleggen. Wel zo vertrouwd toch?

4. Kan ik ook ‘s avonds of op zaterdag les krijgen?

Ja dat kan. Zelfs zonder bijkomende kosten. Jij staat centraal. Samen met jouw rij-instructeur kan je de lessen inplannen wanneer het jou het beste uitkomt.

5. Krijg ik een vaste instructeur?

Ja. Wij vinden het heel belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen jou en je instructeur, zodat je het maximale uit elke rijles kan halen.

6. Hoe ga je om met faalangst en rij-angst?

Jouw instructeur is gespecialiseerd in faalangst. Dus heb je faalangst, ADHD of ADD, dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt les van een speciaal opgeleide en gecertificeerde rij-instructeur, die hier adequaat mee weten om te gaan. Wij doen ons uiterst best om in te spelen op jouw situatie.

7. Geef je ook in het Engelstalig les?

Ja, dat is geen enkel probleem.

8. Word ik thuis opgehaald en weer afgezet?

Ja, je kan thuis opgehaald worden en weer worden afgezet. Het is ook mogelijk met je rij-intructeur een vooraf afgesproken opstapplaats af te spreken.

9. Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Je kan per maand en zelfs per rijles betalen. Dit kan via de bank of contant, na een rijles.

10. Hoe snel kan ik beginnen met lessen?

Snel! Wij snappen dat je niet lang wilt wachten op een proefles. Daarom kan je bij ons online een proefles inplannen. Je mag ook altijd contact met ons opnemen zodat we samen een geschikt tijdstip kunnen vastleggen.

11. Ik wil snel mijn rijbewijs halen, kan dat?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om een spoedopleiding te doen.

Gratis proefles in Den Haag?

Maak nu nog een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Go. We WhatsAppen je supersnel terug om een afspraak te maken. Start deze week nog!

Een proefles is volledig vrijblijvend en 100% gratis.